Eurocopa

La Penya no defensa i surt amb les mans buides de Belgrad (103-99)

Els verd-i-negres han anat sempre a remolc i han arribat a perdre de 14 punts (72-58)

La Penya ha perdut a Belgrad en el partit a l’exili del Hapoel Tel Aviv (103-99) en un partit on no han defensat al nivell que feia falta en un partit així. Ha debutat Tyler Cook que ha jugat 29 minuts amb una bona actuació amb 15 punts i 5 rebots. Després d’un primer minuts d’igualtat el Hapoel, liderats per l’exBarça Munford (19 punts al descans), ha obert diferència al marcador (29-19). Ha debutat Tyler Cook, que ha donat intensitat tot i només haver entrenat dos cops amb els seus nous companys. Abans del descans els israelians han jugat massa còmodes en atac (54-44 al descans).

Al tercer quart no ha canviat res i Carles Duran ha hagut d’aturar el partit a 4:38 per acabar el tercer període amb el màxim desavantatge del matx (72-58). La Penya ha reaccionat de la mà de Ribas i amb quatre triples seguits (Ribas, Feliz, Deshaun i Chery) per situar l’equip dins el matx (73-69). Un 6-0 abans del final del tercer quart ha deixat el partit amb un 83-74. La Penya ha posat pressió (89-87) amb possessió per posar-se per davant però Deshaun ha perdut la pilota i Alexander ha fet un 2+1 (92-87). Però ha aparegut Feliz per anotar dos triples espectaculars i posar emoció (94-93) a 2:17 pel final. El mateix Feliz ha empatat (95-95). En un final d’infart els verd-i-negres han perdut tres pilotes seguides que han sentenciat (101-95).