Eurocopa

Un cop més rep 100 punts

Eurocopa. La Penya torna a fer aigües en defensa contra el Hapoel Tel-Aviv; Tyler Cook té un gran debut (15+5) i Feliz no ho pot fer sol (32 de valoració)

Hapoel Tel-Aviv 103 Joventut 99

HAPOEL TEL-AVIV:Munford (31), Brown (17), Hoard (18), Angola (8), Kyle Alexander (17) –cinc inicial–, Holland (3), Beni, Timor (3) i Zalmanson (6). 26/36 de 2. 9/17 triples (6 Munford, 1 Holland, 1 Angola i 1 Timor). 24/31 lliures. 22 rebots (7 Alexander). 22 assistències (9 Brown) i 124 de valoració (35 Munford).JOVENTUT:Feliz (24), Andrews (23), Kraag (5), Deshaun Thomas (20), Prey –cinc inicial–, Chery (3), Busquets, Ribas (9), Ruzic i Cook (15). 22/40 de 2. 16/30 triples (4 Deshaun, 4 Feliz, 3 Ribas, 3 Andrews, 1 Kraag i 1 Chery). 7/8 lliures. 29 rebots (5 Cook). 26 assistències (7 Feliz) i 105 de valoració (32 Feliz).PARCIALS:26-19, 28-25 (54-44); 29-30 (83-74) i 20-25 (103-99).

O es posen a defensar o això no s’aixeca. I aquí sí que no s’hi valen les excuses de les baixes perquè precisament Tomic o Brodziansky no són els més intensos. Els qui hi són ho han de fer perquè els partits es guanyen al darrere. En atac tothom té clar que hi ha talent però no es pot jugar a fer un punt més que el rival. Ahir el Hapoel –en el partit jugat al Pionir de Belgrad a porta tancada per la guerra a Israel–, que és cert que tenia una mitjana de 97 punts per partit, va jugar massa còmode. L’exjugador del Barça Munford va trobar situacions còmodes des de la llarga distància (6/7 triples) i els verd-i-negres van anar sempre a remolc. Fins de 14 punts (72-58). Va ser llavors quan quatre triples seguits van donar vida a la Penya amb Feliz tornant a fer un pas endavant i carregant-se l’equip a les espatlles per empatar el matx a un minut per al final (95-95). Però tres pèrdues consecutives van permetre tres contracops i la sentència (101-95). Vives no va jugar per precaució. Dissabte, a la batalla de Múrcia de Sito i Birgander. Aquesta vegada, a diferència d’ahir, amb públic a les graderies i públic hostil. Hi haurà reaccció?

Ruzic, Prey i Jordi, 0

L’arribada de Tyler i la pròxima de Tomic restaran com és lògic minuts als joves. I ahir ja es va veure: Ruzic (11 minuts, 1 tir i 0 punts), Prey (5 minuts, 0 tirs i 0 punts) i Jordi Rodríguez, sense jugar.

Si ens fan 100 punts, hi ha poc a comentar; per Múrcia he de trobar quins homes són capaços de defensar
El partit d’en Tyler té mèrit, s’ha esforçat i ens ha ajudat. Els altres han de fer un pas endavant