Eurocopa

Laura Antoja

Entrenadora de l’Spar Girona

“Estic molt orgullosa del pas endavant de l’equip”

Bàsquet. Eurocopa. Laura Antoja, l’entrenadora de l’Spar Girona, elogia la reacció de les seves jugadores en el ressorgiment dimecres contra el Gorzów

“Estic molt orgullosa de l’equip, que ha sabut fer un pas endavant.” Laura Antoja, l’entrenadora de l’Spar Girona, va verbalitzar el sentiment d’alegria i alhora d’alleugeriment després d’una setmana moguda un cop el seu equip va derrotar dimecres el Gorzów (94-68) en l’Eurocopa amb tots els ets i uts. Una demostració de força, caràcter i regularitat sense intermitències, tret d’un inici dubitatiu, que en altres partits s’havia notat a faltar. L’equip va donar un cop de puny damunt la taula tres dies després de caure contra l’Araski en la lliga, una derrota que va coure el dia que es va destapar el cas Mitchell. Antoja, que diu que no s’ha sentit qüestionada, reitera amb convicció: “Som fortes, som un equip fort.” Respecte del bon partit de Laura Peña i del fet que demanés un pas endavant a les bases per posar-se al davant, va assenyalar: “És tan exigent que no valora les coses que fa bé i el fet d’estar en un equip amb més pressió pels resultats fa que li costi més. Està treballant molt bé i des del primer dia està intentat entendre què és el que busquem. Contra el Gorzów ho ha entès i fa dies que ho fa. Un detall. Poques vegades la veuràs somriure a la pista i ho ha fet.” L’Spar Girona és un dels set equips que ha arribat a la cinquena jornada amb un balanç de 5-0 que, si no passa res de nou, serà un 6-0 i el primer lloc assegurat.

“Sabem que som l’Uni Girona i el que representa, per això la derrota contra l’Araski va ser un punt d’inflexió i va servir per saber el que volem i el que no volem”, va refermar també en la roda de premsa la jugadora Ainhoa López, que va subratllar: “Tenim talent, qualitat i una rotació que altres equips no tenen i hem d’aportar totes al darrere en defensa.” L’equip gironí tindrà una nova revàlida demà a les 20 h a la pista del Gran Canària, catorzè de la Lliga Femenina amb 2-6 però que, per exemple, va apallissar el Cadí (98-59).

LES REACCIONS

Estic molt orgullosa de l’equip, que ha sabut fer un pas endavant. Som fortes, som un equip fort
Laura Antoja
La derrota contra l’Araski va ser un punt d’inflexió i va servir per saber el que volem i el que no volem
Ainoha López
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)