Lliga femenina

Kelsey Mitchell ja no és jugadora de l’Spar Girona

L’Spar Girona ha oficialitzat avui la marxa definitiva de la jugadora nord-americana Kelsey Mitchell, que ja no va jugar dimecres contra el Piestanske Cajky en l’Eurocopa perquè està disputant un torneig de 3x3 amb l’equip dels Estats Units. Mitchell, jugadora de referència en l’anotació exterior procedent de la WNBA, va demanar al club de marxar fa un parell de setmanes per preparar els Jocs i avui s’ha consumat el punt i final. “Finalment, hem arribat a un acord de rescissió de contracte amb Kelsey Mitchell. La jugadora fa uns dies que va expressar la seva voluntat d’abandonar la dinàmica del primer equip. Hem arribat a un acord a canvi d’una compensació econòmica. Fa dies que estem treballant per trobar una substituta i construir el millor equip possible”, ha valorat la directora esportiva Laia Palau.

S’acomiada amb mitjanes de 18,8 punts i 12,2 de valoració en 29 minuts en l’Eurocopa i de 12,3 punts i 10,4 de valoració en 23 minuts a la Lliga Femenina.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)