Eurolliga

Grimau: “Trinchieri és un dels millors entrenadors de l’Eurolliga”

El tècnic del Barça, Roger Grimau, ha assegurat avui en la vigília del duel europeu d’aquest divendres al Palau Blaugrana contra el Zalgiris Kaunas (20. 30 h) que l’entrenador del quadre lituà, l’italià Andrea Trinchieri, “és un dels millors de l’Eurolliga”. “Sempre treu molt rendiment dels seus equips. Fa relativament poc que ha arribat, però en els últims partits es veuen coses de la collita”, va afirmar l’entrenador català en declaracions als mitjans de comunicació del club.

Grimau, que tindrà la baixa de James Nnaji per un quadre víric i el dubte de Nico Laprovittola, que arrossega unes molèsties a l’adductor de la cama dreta, recorda que el Barça es va enfrontar recentment l’equip bàltic, el 22 de desembre amb una victòria com a resultat (80-85), però va subratllar que el Zalgiris ha “canviat d’entrenador i això sempre comporta una reestructuració de l’equip”.

“Juguen amb alguns detalls diferents del que ens trobem aquí. Normalment aquests canvis comporten que alguns jugadors estiguin jugant millor”, analitza el tècnic català, que també assenyala que aquest matx serà “una nova oportunitat per jugar al Palau i fer un bon partit”.

Grimau alerta que els perills del Zalgiris van més enllà del talent del seu base estrella Keenan Evans: “Tenen una línia exterior molt capaç de tirar. Lekavicius, que quan vam anar a Kaunas no hi era, està agafant molt protagonisme per crear per a si mateix i per als companys”. “Està jugant Manek de quatre i és un molt bon tirador contra el qual tampoc vam jugar . Smits està fent una gran temporada jugant de quatre i de cinc, podent fer mal de diferents maneres. El Zalgiris és un molt bon rival”, ha completat.

Parker vol que l’afició estigui orgullosa

L’ala pivot del Barça, Jabari Parker, ha assegurat aquest dijous que se sent “molt agraït” per l’acollida que ha rebut per part de l’afició blaugrana i que se senti “orgullosa” i tornar-li amb victòries el suport rebut. “Per a mi és un honor i estic molt agraït. L’últim any vaig passar força temps sol. No és que dubtés de mi mateix o no sabés qui era, però passar de no veure ningú a venir aquí és una experiència totalment diferent. Estic content que els seguidors m’hagin acollit. Només els vull fer sentir orgullosos i tornar-los-ho amb victòries”, va reflexionar.

En declaracions als mitjans de comunicació del Barça, el jugador nord-americà va treure importància a la seva actuació en la victòria de dimecres contra l’Olympiacòs (86-78), en què va ser el màxim anotador blaugrana amb 21 punts, i va anteposar el col·lectiu. “Personalment, (em sento) bé perquè guanyem. Puc fer tot el possible individualment, però el més important és guanyar partits. Estaria igual de content si hagués anotat dos punts i haguéssim guanyat. Això és tot el que compta, la victòria d’ahir “, va afirmar.

Preguntat pel partit d’aquest divendres al Palau Blaugrana contra el Zalgiris, Parker va declarar que espera un rival que sortirà “amb molta energia” per intentar tornar-los l’ajustada victòria que el Barça va aconseguir a Kaunas el 22 de desembre (80-85) .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)