NBA

Els Clippers tomben els Lakers (127-116) i marquen el pas a Los Angeles

Amb un triple doble de Kawhi Leonard (25 punts, 11 rebots i 10 assistències), els Clippers han demostrat amb un clara victòria sobre els Lakers (127-116) que són ara els qui marquen el pas a Los Angeles a la NBA. En el triomf dels Clippers també han destacat els 23 punts i 10 assistències de James Harden, mentre que en l’altre bàndol no n’hi hagut prou amb el lideratge D’Angelo Russel (27 punts i 10 assistències) i Anthony Davis (26 punts i 12 rebots), mentre LeBron James ho observava des de la banqueta.

L’altre derbi per als Knicks

En el derbi novaiorquès, els Knicks han demostrat que passen per un moment dolç, amb deu victòries en dotze partits, i han derrotat els Brooklyn Nets (103-108, que no surten de la crisi.

Tretzè triple doble de Jokic

Al seu torn, Nikola Jokic continua donant mostres de la seva eficiència i amb el tretzè triple-doble de la temporada (31 punts, 13 rebots i 10 assistències) ha liderat el triomf dels Denver Nuggets sobre els Indiana Pacers (109-114).

L’alley-hop de Zion Williamson i el rècord anotador de Pelicans

La jugada de la jornada l’ha protagonitzat l’explosiu Zion Williamson, que amb un alley-hop amb el braç esquerre ha rubricat l’assistència de Dyson Daniels i ha liderat la pallissa dels New Orleans Pelicans sobre Utah Jazz (153-124), que ha suposat un rècord anotador per a la franquícia.

Finalment, un tir en suspensió de Jalen Williams (19 punts) ha donat la victòria als Oklahoma Citu Thunder sobre els Portland Trail Blazers (111-109).

Tristan Thompson, suspès per dopatge

D’altra banda, la NBA ha anunciat una suspensió per 25 partits a Tristan Thompson, pivot dels Cleveland Cavaliers, que ha donat positiu per haver pres unes substàncies per potenciar els músculs i les hormones de creixement.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)