Lliga femenina

Irati Etxarri torna a la selecció espanyola

Mariona Ortiz, Andrea Vilaró i Queralt Casas també formen part de la llista. Laura Peña, convocada per a la concentració

Irati Etxarri (1,89 m, 1998) forma part de la llista de Miguel Méndez per al torneig de classificació per als Jocs, que Espanya juga a Sopron del 8 a l’11 de febrer. Mariona Ortiz (Casademont), Andrea Vilaró (Avenida) i Queralt Casas (València) també formen part de la llista de 12 jugadores amb qui el tècnic gallec busca una de les tres places en joc, contra Japó, Canadà i Hongria. Xina, Brasil i Bèlgica son les seus dels altres tornejos amb places en joc, 10 en total perquè França com a amfitriona i els Estats Units com a campiona ja tenen la classificació olímpica assegurada.

Laura Peña és l’altra jugadora de l’Spar Girona que també està convocada per a la concentració prèvia que es du a terme des de dissabte a Madrid. Isaac Fernández (Barça CBS) i Laia Palau (Uni) formen part del cos tècnic.

Etxarri va reaparèixer el 14 de gener un cop superada la lesió que va patir el curs passat en el primer partit de l’Spar Girona després de la segona finestra FIBA, al febrer quan l’Uni liderava la classificació de la lliga. L’alera pivot navarresa ha jugat 4 partits amb l’equip de Roberto Íñiguez, tots sortint des de la banqueta. 12:09 el dia que reapareixia contra l’Ensino, i 2:50 i 12:16 també a la lliga a Madrid i a Lugo, mentre el seu màxim fins ara son els 12:38 contra el Cadí en la tornada dels vuitens de l’Eurocopa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)