Lliga femenina

Roselis Silva (Barça CBS), intervinguda del lligament encreuat del genoll

La base del Barça CBS Roselis Silva va ser intervinguda amb èxit del trencament al lligament creuat anterior del genoll esquerre que va patir el passat 3 de desembre durant el partit de la Lliga Femenina Endesa contra el Durán Maquinària Ensino, segons ha informat aquest dimecres el club català.

La jugadora veneçolana, de 32 anys i 1,65 metres d’alçada, va fitxar el 19 d’octubre pel Barça CBS amb un contracte fins al final de la present temporada per ocupar el lloc de la base polonesa Julia Drop, que l’11 d’octubre havia finalitzat el vincle amb l’entitat blaugrana de manera anticipada per motius personals.

Després de confirmar el 13 de desembre passat l’abast de la lesió de Silva, l’entitat catalana va anunciar el dia 28 d’aquell mateix mes la incorporació de la també base Paula Estebas per reforçar la direcció del joc fins a final de temporada. El Barça CBS, que dissabte va guanyar a la pista del Cadí La Seu, ocupa actualment la catorzena posició de la Lliga Femenina, amb un balanç de sis victòries i tretze derrotes després de dinou jornades. L’equip blaugrana rebrà divendres (21 h) el Bembibre, el cuer, al pavelló Juan Carlos Navarro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)