Lliga femenina

Important victòria del Barça CBS contra el cuer, el Bembibre (58-39)

Ha controlat el partit en tot moment i l’ha sentenciat en l’inici de la segona meitat

El Barça CBS ha aconseguit una important victòria a casa contra el Bembibre, el cuer, per 58-39. Les blaugrana han sumat dues victòries seguides i s’allunyen una mica de la cua de la taula. En tot moment el Barça ha manat en el marcador i ha tingut controlat el partit, i en l’inici de la segona meitat l’ha començat a sentenciar. Wurts ha anotat 12 punts i Cruz i Pendande n’han fet 11.

Els dos equips han iniciat el partit sense gaire encert de cara a cistella i el primer quart ha finalitzat amb un curt 7-6. Cada equip ha tirat set triples i no n’ha anotat cap. En el segon període les blaugrana han millorat els percentatges, han anotat dos triples i s’ha començat a distanciar en el marcador arribant als 9 punts de marge (26-17), i s’ha arribat al descans amb un 28-21.

En els primers minuts de la segona meitat el Barça ha fet un parcial de 6-0 i s’ha situat 13 punts per sobre del conjunt lleonès (36-23). En tot moment ha mantingut el control del joc malgrat els canvis defensius del Bembibre i ha arribat al final del tercer quart amb una diferència de 16 punts, 45-29. El conjunt blaugrana ha tornat a fer un gran inici de quart i un parcial de 8-0 ha deixat el partit sentenciat (53-31) amb una avantatge de 22 punts i un conjunt lleonès sense capacitat de reacció.