Lliga femenina

El Barça CBS es desfà del cuer en la segona meitat

Bàsquet. Les blaugrana controlen i dominen el partit des del començament

Barça CBS 58 Bembibre 39

BARÇA CBS:Wurtz (12), Anderson (5), Estebas (8), Guerrero (3), Pendande (11) –cinc inicial–; Erjavec (2), Broncano, Navarro, Rakovic (6), Cruz (11), Muñoz i Vizmanos. 17/39 de 2 punts. 5/23 triples (2 Estebas i 1 Wurts, Anderson i Guerrero). 9/13 tirs lliures. 48 rebots (14 Pendande). 9 assistències (3 Erjavec). 57 valoració (17 Pendande).EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE:Balogun, Etxarte, Kroselj (10), Senicar (6), Toussaint (8) –cinc inicial–; Otto (9), Garraud, Martin, Soeiro (3), Moya (2) i Gradwell (1). 12/28 de 2 punts. 2/26 triples (2 Kroselj). 9/19 tirs lliures. 27 rebots (4 Otto, Balogun i Toussaint). 6 assistències (2 Soeiro). 28 valoració (12 Senicar).PARCIALS:7-6, 21-15 (28-21), 17-8 (45-29) i 13-10 (58-39).COMENTARI:El Barça CBS va aconseguit una important victòria a casa contra el Bembibre, el cuer, per 58-39. Les blaugrana van sumar la segona victòria consecutiva i s’allunyen una mica de la cua de la taula. El Barça va manar sempre en el marcador i va tenir controlat el partit, i al principi de la segona meitat el va sentenciar. En el primer quart els dos equips van estar desencertats de cara a cistella, van fallar set triples cada un i es va acabar amb un curt 7-6. Les blaugrana van millorar a poc a poc i, després del 28-21 del descans, van deixat sentenciat l’enfrontament en el tercer període. El màxim avantatge va arribar en l’inici del darrer quart amb 22 punts de marge, 53-31. Pendande va ser la més destacada del partit.