Eurolliga

Torna la màgia de Ricky, tot i que serà després de la copa

Bàsquet. Eurolliga. El Barça inscriu un dia abans del límit per jugar a la màxima competició continental el base del Masnou, que firma fins a la fi del curs

Com era de preveure Ricky Rubio ha acabat fitxant pel Barça i jugarà la lliga ACB i l’Eurolliga després de rebre el transfer de la FIBA, que és el paper que faltava per poder formalitzar l’acord entre les dues parts. La presentació serà imminent amb Joan Laporta al capdavant. Un acord que ja fa temps que estava segellat però que depenia únicament i exclusiva de les sensacions que tingués el base català quan saltés a la pista. Però en els dos entrenaments que ha fet al Palau Blaugrana s’ha trobat còmode, s’ha trobat feliç i, per tant, la seva màgia tornarà a les pistes, una notícia excel·lent per a ell i per al bàsquet. Torna al club blaugrana, on ja va jugar del 2009 fins al 2011 i va guanyar l’Eurolliga abans d’anar a l’NBA. El termini per inscriure’l en la competició europea s’acabava avui i el club blaugrana, després de l’OK del jugador, ha tirat endavant el pla que tenia ja pactat amb el jugador. Ricky no jugarà fins després de la copa de Màlaga. De fet, només ha fet dos entrenaments amb els seus companys perquè dilluns van tenir festa. Ricky, doncs, tornarà a jugar de blaugrana, però una cosa que ha quedat clara en l’acord és que el base marcarà els tempos perquè no es vol precipitar en res. El contracte és fins a la fi del curs, però la intenció és allargar-lo. L’arribada de Ricky revolucionarà el joc blaugrana perquè alliberarà i farà millors els seus companys. L’únic dubte és saber quant de temps necessitarà per recuperar sensacions. Segur que poc perquè, tot i els problemes de salut mental, Ricky té la màgia al cap i a les mans.

L’últim partit de blaugrana va ser el 4 de juny del 2011

Ricky ha defensat la samarreta del Barça en 140 partits (84 a l’ACB, 42 d’Eurolliga, 6 de copa del Rei, 4 de supercopa i 4 de Lliga Catalana) i ha guanyat vuit títols en dues temporades. El darrer partit va ser el 4 de juny del 2011 a la final ACB contra el Bilbao (3-0). Al Barça es retrobarà amb amics amb qui va guanyar l’Eurolliga i que ara són peces clau en el club: Grimau (tècnic), Sada (ajudant) i Navarro (responsable de la secció). I també el president que va pagar 3,7 milions d’euros de traspàs a la Penya, Joan Laporta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)