Europeu

Segona derrota d’Espanya, que s’estavella contra Bèlgica (58-53)

Espanya ha perdut contra Bèlgica a Charleroi (58-53) en el segon partit de qualificació per a l’Eurobasket 2025 i acumula un 0-2 després de la derrota de dijous passat a Saragossa contra Letònia en el retorn de Ricky Rubio, que avui ha fet 4 punts, ha capturat 4 rebots i ha donat tres assistències. Sergio Scariolo, però, no l’ha fet jugar en tot el tram final del partit. Sigui com vulgui. El Barça el presentarà demà dilluns en un acte presidit per Joan Laporta com a nou jugador. Espanya, que queda a la cua d’un grup, el C, de 4 equips en què els tres primers segellaran el passaport, jugarà el tercer partit a Eslovàquia el 22 de novembre i afronta aquesta llarga aturada amb un mal regust.

L’equip d’Scariolo guanyava per 40-45 però s’ha ennuegat en el tram final i ha encaixat un parcial de 18-8 que l’ha condemnat. La contribució catalana ha prosseguit amb el jugador del Barça Joel Parra (10 punts) i el de l’Unicaja Màlaga Yankuba Sima (6 punts, 4 rebots, 1 assistència i 10 de valoració). El jugador del Barça Darío Brizuela ha estatal el màxim anotador del conjunt estatal amb 14 punts i també ha sumat 10 crèdits de valoració com Sima, més que cap altre company. El màxim encistellador del partit, però, ha estat el belga Retin Obasohan (19).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)