Eurocopa

Íñiguez: “Si pensem en els 13 punts ens guanyaran de 30”

“És un partit nou i s’ha d’anar a guanyar” diu el tècnic, que té les baixes de Gardner i Tolo, que viatja amb l’equip

“Tenim zero avantatge, anem a guanyar i si hi hem de pensar en els últims minuts ho farem. Perquè si pensem en els 13 punts ens guanyaran de 30, n’estic convençut perquè ho he viscut abans i ho he vist molts cops” és el missatge de Roberto Íñiguez en la prèvia de la tornada dels quarts de final de l’Eurocopa, en la què l’Spar Girona visita el Galatasaray amb el 77-64 de dijous passat a Fontajau a favor. El tècnic té les baixes de Gardner i Tolo per lesió però assegura tenir confiança en les jugadores i en la força dle grup: “S’han de superar els mals moments perquè els dolços arribaran”. “És un partit nou i s’ha d’anar a guanyar i si s’ha de pensar en la diferència serà quan toqui i no al principi”.

“És una oportunitat meravellosa que ens hem guanyat i no una situació dramàtica” afirma Íñiguez sobre la pressió que es poden trobar en una pista hostil, en la què assegura sentir-se més còmode que, per exemple, a Alcantarilla diumenge passat. “Per a mi és una final. La primera va ser a aquí i si algú sent pressió ja veurem com hi reaccione. El talent no és només ser hàbil com a jugador. Son moments que sempre recordes i que et fan créixer” posa en context l’entrenador.

Hines-Allen

El Galatasaray ha rescindit el contracte a la seva líder en valoració (27,6), Myisha Hines-Allen (1,88 m, 1995), de manera unilateral i 24 hores abans de rebre l’Spar Girona. L’alera pivot de les Washington Mystics va acabar amb 11 punts i 10 rebots a Fontajau i n’acreditava 18,9 i 12,7 (cinquena millor) a l’Eurocopa.

Nicholson

“Ve a ajudar l’equip, no esperem una estrella sinó una jugadora amb experiència que sap de què va, ve en forma perquè estava jugant la lliga Australiana. hi havia altres noms potser més coneguts però el club té unes limitacions econòmiques i no hi ha arribat” destaca sobre Nicholson, de qui agraeix l’esforç del club: “Tot el que vingui a ajudar serà positiu. El grup ho necessita perquè la situació és complicada i una peça més és important”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)