ACB

Èric Vila: “Hem fet un pas endavant”

“És un partit molt important i ho sabem” diu l’aler pivot sobre el primer partit a casa des del 28 de gener

“Hem treballat molt en coses bàsiques que en Fotis ha mirat d’inculcar-nos, perquè creu que havíem de canviar o millorar. Hem fet un pas endavant en aquest sentit: entendre què vol l’entrenador i ara, a poc a poc, anar-ho aplicant als partits” diu Èric Vila sobre les setmanes que ha tingut el Bàsquet Girona amb el tècnic grec, que agafava l’equip 48 hores abans del partit a Fontajau contra el Granada (80-61 el 28 de gener), en l’últim partit a casa i, també, la última victòria després de perdre a Madrid (92-79) i a Andorra (93-66) abans de l’aturada.

“És un partit molt important i ho sabem. Ho entenem així però ens hem de centrar en el que fa setmanes que fem i la identitat que ens estem creant. Si hi posem energia i estem bé al darrera tindrem opcions de guanyar” afirma l’aler pivot sobre el duel amb l’Obradoiro, aquest diumenge. El Girona té el conjunt de Santiago de Compostel·la, que marca la permanència i amb qui va perdre de 6 a l’octubre (85-79) en la tercera derrota seguida amb Salva Camps (3-3).

“No és fàcil entrar en un equip a mitja temporada i encara menys quan està en desenvolupament, però han vingut amb una mentalitat molt correcta que crec que és l’únic que se’ls pot demanar i a poc a poc s’estan adaptant. Ens aportaran sobretot aire fresc, també per part d’en Chery el maneig de pilota i en Michael la intensitat d’un jugador jove com és que vol créixer” apunta Vila sobre Kenny Chery i Michael Caicedo, dos dels tres fitxatges que poden debutar aquest cap de setmana a més de Khem Birch, que havia arribat hores abans de l’últim partit a Andorra, que va presenciar en directe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)