ACB

Katsikaris: “Tots els partits han de ser com una final”

El tècnic grec diu que Khem Birch està al 80% físicament però que debutarà aquest diumenge

“Tots els partits han de ser com una final, des de la jornada 1. Té un desgast mental però si t’hi acostumes segur estaràs més preparat per a qualsevol enfrontament. Sense cap dubte aquest partit és molt important per a nosaltres, juguem a casa contra un rival directe” diu Fotis Katsikaris en la prèvia del duel contra l’Obradoiro, del qual en posa en valor: “S’ha reforçat amb dos jugadors amb molta experiència i qualitat que encaixen molt en la filosofia de Moncho, com vol jugar. Suposa un problema més per a nosaltres perquè l’Obradoiro té jugadors que poden anotar”. homas Scrubb, a qui qualifica com un “jugador nivell Eurolliga” i Artem Pustovyi, del qual destaca com marca les diferències als dos costats de la pista. “Hem de fer una defensa sòlida, amb pocs alts i baixos. No perdre pilotes” és la recepta del tècnic grec, focalitzat en la tasca que ha volgut inculcar durant l’aturada: “L’objectiu és trobar un equilibri entre la nostra defensa, sòlida i més física posant-hi el cos perquè podem tenir problemes si els deixem fer el seu joc”.

“Khem ja està al 80%, físicament a punt i amb el ritme de joc que necessita. Estem molt contents amb la seva evolució” afirma l’entrenador del Girona sobre el pivot canadenc. Del també recent fitxat base nascut a Canadà, Kenny Chery, exposa: “Ens ajudarà a més dels aspectes del joc que pot anotar i defensar en les dues posicions, m’agrada molt la seva actitud defensiva i sobretot com empeny els seus companys a la pista. No ho teníem a l’equip i aquesta experiència ens pot anar bé”. Finalment, Katsikaris reconeix que no s’esperava la intel·ligència que ha mostrar Michael Caicedo: “Té molt físic i m’ha sorprès com ha agafat els sistemes”. L’entrenador reconeix que Corey Davis segueix apartat de la disciplina del grup i que haurà de deixar dos jugadors fora de la convocatòria a més del base de Louisiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)