ACB

El Barça rep el Breogán, el penúltim

Bàsquet. ACB. La Penya vol refer-se a Bilbao del desencís europeu i el Girona apel·la a Fontajau per tornar a batre el València

El Barça, tercer (16-8), rep avui (12.30 h) el Río Breogán, penúltim (6-18), amb l’objectiu d’allargar les bones sensacions de la victòria de dijous contra el Partizan (94-76) abans d’una setmana clau a l’Eurolliga en què visitarà el Fenerbahçe i el Panathinaikòs. Els quatre jugadors que no van jugar dijous –Darío Brizuela, Joel Parra, James Nnaji i Oriol Paulí– podrien disposar de minuts. La Penya (8a, 14-10) vol retrobar-se amb la victòria després de quedar fora en els quarts de l’Eurocopa avui a Miribilla (12.30 h) contra un Bilbao (11è, 9-15) eufòric per la remuntada europea contra el Legia Varsòvia. Pau Ribas i Miguel Allen continuen de baixa. El Girona (13è, 9/15) s’aferra a Fontajau (17 h) per tombat el València (6è, 15/9), al qual va batre en la primera volta. Fotis Katsikaris recupera l’ala pivot Yves Pons, encara que “no està al 100%”, i el base Quino Colom, però té la baixa de Maxi Fjellerup per molèsties musculars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)