Lliga femenina

El Barça CBS cau contra el líder a Salamanca (67-52)

El Barça CBS ha encadenat la tercera derrota, en una visita molt exigent a Salamanca, contra el líder de la lliga femenina (67-52). L’Avenida ha manat sempre i tenia el partit encarrilat al descans (40-20), però les blaugrana han mantingut l’orgull i s’han imposat tant en el tercer quart (11-15) com en l’últim (16-17).

Tot i que ha tardat més de 3 minuts a fer la primera cistella (5-2) i que ha anat sempre a remolc de les castellanes, el conjunt d’Isaac Fernández ha impedit que el líder se’n distanciés gaire en el primer quart, que ha acabat amb sis punts de desavantatge (18-12). La resistència ha durat poca estona més. Un triple de Leo Rodríguez en la sortida d’un temps mort blaugrana situava el 28-14 a mitjan segon quart. El ritme d’anotació d’unes i altres no tenia res a veure, i l’Avenida ha anat doblant marcador al Barça CBS, fins a arribar al descans amb un 40-20 prou definitori, després que les blaugrana fessin només 8 punts en deu minuts (22-8).

Tenir el partit tan costa amunt no ha impedit a les blaugrana mantenir l’ànim competitiu, fins al punt que ha estat capaç d’imposar-se en el tercer quart (11-15) amb sis punts seguits de Ginzo. L’Avenida, però, no ha hagut de patir pel triomf (51-35 abans de l’últim període) perquè s’ha mantingut per sobre del 15 punts. El mèrit de les visitants ha estat no ensorrar-se i mantenir l’equilibri en l’últim quart, que també ha acabat amb triomf parcial gràcies a un bàsquet al límit d’Erjavec (16-17).