ACB

El Manresa de les grans ocasions s’imposa al Gran Canària (78-71)

L’equip bagenc torna a guanyar al Nou Congost en imposar-se al quart classificat, suma cinc triomfs en les darreres set jornades i posa pressió als rivals directes en la lluita pel play-off

El Bàsquet Manresa signa una gran actuació en el retorn de Juampi Vaulet a les pistes, un cop recuperat de la seva lesió, que li serveix per tornar a guanyar al Nou Congost, encadenar el segon triomf -el cinquè en les darreres set jornades d’ACB- i batre el Gran Canària (78-71), que arribava al partit com a quart classificat amb el mateix balanç que el Barça (16-8), en tercera posició.

L’equip dirigit per Pedro Martínez ha tancat un primer quart ajustat per davant en el marcador (20-16) tot i tenir un percentatge d’encert en els tirs de dos (46.2%) força més baix que el del conjunt canari (62.5%), que, això sí, ha estat molt imprecís des de la línia de tres (1 de 8).

Un parcial de 10-2 ha permès als catalans establir el màxim avantatge (41-30) a les acaballes d’un segon període (41-32) en què els bagencs han estat molt superiors en el rebot (12-5). Al descans, Geben (10 punts) i Robinson (9) lideraven la llista d’anotadors.

Si bé és cert que el Gran Canària ha protagonitzat un inici de tercer quart brillant amb què s’ha col·locat a només un punt (43-42), el Baxi s’ha refet gràcies a tres triples -els dos primers consecutius- i ha pogut arribar a la mitja hora de joc mantenint la valuosa renda d’11 punts (63-52).

El conjunt català ha sabut gestionar molt bé l’avantatge en el tram final i s’ha acabat imposant amb solvència a un dels equips de la part alta (78-71) gràcies a una gran actuació coral, com ho demostra el fet que fins a cinc jugadors han arribat als dos dígits d’anotació; Badio (16), Geben (14), Robinson (12), Steinbergs (10) i Taylor (10).

El vuitè triomf del curs com a local del Manresa (14-11) posa pressió a la Penya, que ocupa la vuitena plaça amb un balanç de 14-10 i que demà juga a la pista del Bilbao Basket (12:30h), un partit del qual els aficionats manresans estaran ben pendents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)