ACB

Míting atlètic a Fontajau

El Girona vol mantenir la ratxa de Katsikaris a casa contra el Baxi Manresa (18 h), a qui no ha pogut superar mai

La jornada de derbis de l’ACB emparella el Girona i el Manresa a Fontajau (18 h) amb els dos equips en dinàmica ascendent. Els locals, després de superar el València en el tercer triomf en tres partits a casa amb Fotis Katsikaris, i els visitants, havent guanyat cinc dels últims set partits de lliga. L’equip del Bages acredita 3-0 contra el conjunt gironí (101-87 en la primera volta, 82-79 i 79-86 el curs passat) i en els anteriors duels catalans només ha perdut contra el Barça: 77-87 a Manresa i 102-91 a Màlaga.

El partit es pot considerar un míting atlètic vistes les capacitats dels jugadors d’una banda i l’altra. Yves Pons (22 punts, 8 rebots i 26 de valoració al Congost) i Devin Robinson (19, 10 i 29) a prop del cèrcol –més per sobre que per sota–, amb un paper reservat a Khem Birch o Pierre Oriola, que va jugar set partits al Girona la temporada passada. Es veuen les cares els dos millors equips de la lliga en l’estadística rebotadora: 38,8 els visitants i 37,6 els locals. L’equilibri que tant reclama Fotis Katsikaris, doncs, per no deixar-se encomanar per l’aposta manresana i tenir una fuita amb les pèrdues de pilota, serà una de les claus d’un duel en la direcció de joc entre Ike Iroegbu i Brancou Badio que també serà d’alt voltatge. N’hi ha més, com el de Juani Marcos i Dani Pérez, amb el cervell com a punt fort, o el de Sergi Martínez i Guillem Jou des del cor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)