Més bàsquet

Arrenca la desena edició del Costa Brava Girona Basket

El Costa Brava Girona Basket arriba a la desena edició, amb la participació de prop d’un miler de jugadors i jugadores, repartits en les seus que han estat habituals en aquestes deu edicions. Aquest any hi ha equips sud-americans, europeus, estatals i catalans, que jugaran a Girona i els seus voltants fins dissabte.

El torneig repetirà el format de l’edició anterior, allargant la competició tota la setmana. Fins dimecres es disputaran les categories femenines i a partir de dijous i fins dissabte, les masculines. A partir d’avui, el pavelló de Palau Sacosta acollirà la competició de la categoria cadet femenina, i Montfalgars, la infantil femenina. A partir de dijous, Palau Sacosta, Sant Gregori, Fontajau, Quart, Salt, Vilablareix i Montfalgars seran els pavellons on es repartiran les categories masculines.

Cap club recorrerà més quilòmetres per venir a Girona que el Barpa Sports de Xile, que arriba amb tres equips repartits entre les dues categories femenines. Un altre dels noms cridaners és el del cadet masculí de l’acadèmia del Zalgiris Kaunas, que ja és un clàssic del torneig. Al seu costat hi seran l’Apol·lo d’Amsterdam, l’Elite Basket de Nuremberg -un combinat amb els millors jugadors d’aquesta regió alemanya-, el Cybex Talents del Bayreuth o la Freak City Academy del Bamberg. També el Rasta Vechta s’afegeix a la llista de clubs alemanys que visitaran Girona durant la setmana.

Entre els equips locals, cal destacar la presència del Bàsquet Girona Uni Laia Palau, Fontajau, Sant Narcís, Vilablareix o Campdevànol; així com diversos conjunts catalans i estatals de primera línia.

Amb aplicació

Qui no pugui assistir als partits en directe podrà seguir el CBGB a través de la nova aplicació que el torneig incorpora coincidint amb la desena edició. La nova eina oferirà estadístiques completes i rànquings dels jugadors. Aquesta modernització també passa per una renovació d’imatge. S’ha dissenyat un nou logotip, més actual i senzill, remarcant el nom i els orígens de la competició: la Costa Brava i Girona.

La competició femenina que arranca avui a Palau Sacosta i Montfalgars, constarà d’una primera fase en format de lligueta, per tal que dimarts a la tarda es puguin disputar les semifinals i la resta de partits classificatoris. Dimecres al matí es jugarà la final i la tots els altres encontres que hagin de determinar el lloc final de cada conjunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)