Lliga femenina

El Cadí la Seu s’imposa al Bembibre i fa un pas gairebé definitiu cap a la permanència (71-88)

Lliga Femenina. L’equip de l’Alt Urgell venç amb solvència a la pista del cuer i es manté dos triomfs per sobre del descens a manca de tres jornades per tancar la fase regular

El Cadí la Seu encadena la segona victòria en imposar-se amb solvència a la pista del Bembibre (71-88), el cuer (1-26), i fa un pas gairebé definitiu cap a la permanència a la Lliga Endesa. Remenárová (22 punts) i Lahtinen (16) han estat les màximes anotadores de les lleidatanes.

L’equip de l’Alt Urgell ha completat un bon primer quart (13-18), i després d’agafar 10 punts de marge en el segon, ha arribat al descans per davant al marcador (34-42).

El Sedis, molt superior en el rebot defensiu, ha mantingut la renda fins a arribar a la mitja hora de joc, i ja en l’últim període, en què ha arribat a vèncer de 18 punts, ha rematat l’enfrontament (71-88).

Amb aquest resultat, que suposa la segona victòria del curs a domicili per al conjunt dirigit per Fabián Téllez, el Cadí la Seu (11-16), malgrat el triomf del Gran Canària (9-18) davant el Jairis (76-63), es manté dues victòries per sobre de la zona vermella, marcada justament pel conjunt canari, a manca de tres jornades per acabar la fase regular. Una situació classificatòria més que favorable per segellar la continuïtat a la màxima categoria estatal del basquetbol femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)