ACB

Jabari Parker renova dos anys més i continuarà en el Barça fins al 2026

El nord-americà va arribar aquest estiu passat i ja és un referent de l’equip blaugrana

Jabari Parker i el Barça han arribat a un acord per renovar el seu contracte dos anys més, i continuarà en el conjunt blaugrana fins l’any 2026. L’aler-pivot nord-americà va arribar a Barcelona aquest estiu i va signar un contracte per una temporada. El jugador ha explicat sobre la renovació: “Estic molt agraït. Des del primer moment que vaig venir a Barcelona he tingut bones sensacions, bons partits i experiències. Només vull mantenir aquests bons moments amb més anys aquí a Barcelona”.

El jugador nord-americà també ha afirmat que ha estat molt fàcil prendre aquesta decisió: “Prendria aquesta decisió 10 vegades si tingués l’oportunitat. Crec que és la millor decisió”. Jarabi Parker s’ha convertit, en només uns mesos, en un referent de l’equip del tècnic Roger Grimau, i les seves xifres l’avalen. A l’Eurolliga porta unes mitjanes de 10,3 punts, 3,9 rebots i 9,3 de valoració en 33 partits, i en l’ACB, 11,5 punts, 3,1 rebots i 10,6 de valoració en 28 partits. De cara a les properes temporades el nord-americà comenta: “El meu objectiu per a les dues properes temporades és donar el 100%, donar tota la meva dedicació a la pista i tornar tot el que pugui als aficionats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)