ACB

Jesús Escosa: “Afrontem aquests cinc partits amb optimisme”

“Afrontem aquests cinc partits amb optimisme, pensant que estem preparats per competir i poder afrontar la càrrega emocional d’un final de temporada amb un repte esportiu que per a nosaltres és important” diu Jesús Escosa, en una compareixença davant dels mitjans de comunicació. El general mànager del Bàsquet Girona destaca el paper de l’equip en el duel contra el Barça, diumenge passat a Fontajau: “L’equip va competir bé i és conseqüència de la dinàmica d’entrenaments les darreres setmanes i haver incorporat alguns lesionats”. “Des de la meva entrada i en les darreres setmanes hem fet diferents canvis, tant en la direcció de l’equip com incorporant jugadors. Sempre que entren a meitat de la temporada necessiten un temps d’adaptació i en aquests moments pensem que ja ho hem aconseguit” posa en context, lamentant la lesió de Kenny Chery, el període de recuperació de la qual s’estima en sis mesos.

“Hem de garantir la permanència i ser ambiciosos per guanyar el màxim número de partits, per acabar amb bones sensacions” afirma qüestionat sobre la possibilitat de poder accedir a una competició europea el curs que ve. “Hem de ser prudents i primer assegurar la permanència” argumenta.

Jesús Escosa, que vincula la seva continuïtat en el càrrec amb la permanència, diu que volen esperar-se a final de temporada per decidir el futur dels jugadors i el mateix tècnic. “Estem molt contents de com s’ha adaptat al club, com està treballant amb els jugadors i estem molt satisfets de la seva tasca” exposa sobre Fotis Katsikaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)