ACB

La Penya i el Girona, en un duel d’encallats a Badalona

Dani Miret debuta com a primer entrenador a l’Olímpic

El Joventut i el Bàsquet Girona es troben a Badalona (12.30 h) sense els tècnics que els dirigien quan es van enfrontar al desembre a Fontajau (67-82). Va caure primer Salva Camps, i més tard Carles Duran, rellevat pel seu assistent Dani Miret, que després de debutar a Madrid (derrota contra el líder amb polèmica arbitral) tindrà avui l’estrena a l’Olímpic.

És un duel d’encallats, perquè la Penya acumula sis derrotes seguides a la lliga i el Girona, quatre. Badalona, a més, celebra el trentè aniversari del títol europeu a Tel-Aviv, en els prolegòmens i el descans del partit.

El Joventut no guanya a l’ACB des del primer cap de setmana de març (78-70 contra el Breogán), el mateix en què el Girona va superar l’Obradoiro amb la cistella de Juani Marcos en l’últim segon (78-77). Des d’aleshores, en sis jornades només hi ha hagut la victòria gironina contra el València (92-88).

Andrés Feliz (molèsties al peu), Pep Busquets (espatlla) i Andrew Andrews (procés víric) són dubte per als locals, mentre que pels visitants Gyorgy Goloman encara és baixa

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)