Lliga femenina

El Barça CBS, amb la feina feta, tanca el curs amb una derrota a Saragossa (80-56)

Les blaugrana ja tenien la permanència assegurada

El Barça CBS ha tancat la temporada amb una derrota a la pista del Casademont Saragossa, el tercer classificat, per 80-56, en un partit on no es jugava res, ja que havia fet la feina i fa una setmana es va assegurar la permanència a la lliga femenina. El conjunt aragonès ha trencat el partit en el primer quart amb un parcial de 14-0 i s’ha situat amb un 22-10. En el segon període ha incrementat el marge fins arribar al 41-24 del descans.

En el tercer període el conjunt blaugrana ha arribat a perdre de 20 punts (50-30) i s’ha arribar al final del tercer quart amb un 58-41. En els darrers deu minuts el Casademont Saragossa ha anat ampliant la seva avantatge fins arribar a la màxima de 28 punts (80-52) i ha acabat guanyant per 80-56. Lola Pendande ha estat la màxima anotadora del Barça CBS amb 19 punts.