Eurolliga

El Barça perd el factor pista i haurà de guanyar a Atenes (75-77)

Els blaugrana han anat sempre a remolc d’un Olympiacòs molt dur defensivament

El Barça ha cedit el factor pista després de perdre el primer partit contra l’Olympiacòs (75-77) i haurà de guanyar com a mínim un partit a Atenes. Els blaugrana no han fet més de 21 punts en cap dels quatre quarts.

Els grecs han sortit llançats (2-9) amb un Fall que ha dominat amb molta autoritat la pintura amb 10 punts en el primer període. Tot i això Parker ha mantingut l’equip dins el matx (12-13). En aquesta fase Abrines ha explotat amb 8 punts seguits amb dos triples per posar el Barça per davant (30-29). Però l’entrada a pista de Williams-Goss (9 punts) i de Petrusev (10). Al descans 35-44 i amb un problema: Vesely desconegut (2 punts) i Laprovittola una sola cistella. Al tercer quart Williams-Goss, amb 8 punts seguits, i McKissic han situat la màxima (47-60). Abans del final del tercer quart però el Barça ha retallat amb un parcial de 7-0 (54-60). Willy Hernangómez ha posat encara més igualtat (58-61). Però llavors tres tirs lliures de Canaan fruit d’una falta de Laprovittola en el llançament del nord-americà. A ell se li ha afegit McKissic que amb quatre punts seguits ha agreujat una altra vegada la situació (59-69). El despertar de Ricky i de Laprovittola han encès el Palau (67-69). Però Canaan ha silenciat tothom amb un triple i en l’atac següent Milutinov ha fet un 2+1 (67-75). Però encara hi ha hagut una última opció quan Ricky ha robat una pilota i li han fet una antiesportiva (72-75). Però la pilota clau l’ha perdut Laprovittola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)