ACB

Assaig general abans de la ‘final’

ACB. El Barça rep el Gran Canària abans de la tornada contra l’Olympiacòs; el Baxi Manresa juga a Saragossa i el Bàsquet Girona, a Vitòria

Barça-Gran Canària, avui (18 h, Movistar D3) amb el factor pista als quarts de l’ACB en joc. Un partit que molesta molt enmig d’una eliminatòria tan disputada com la dels quarts de final de l’Eurolliga contra l’Olympiacòs mentre que els grecs descansen el cap de setmana. Els de Roger Grimau, que han disputat cinc partits els últims nou dies, han d’aprofitar el partit per intentar recuperar sensacions de cara a dimecres (21 h) en el cinquè i definitiu partit de la sèrie europea. El tècnic blaugrana podria fer rotacions i donar entrada a Parra i Paulí per no forçar alguns jugadors que han estat tocats, com és el cas de Laprovittola, que ha arrossegat un virus. Però tampoc pot fer moltes rotacions perquè els de Jaka Lakovic, que torna al Palau, també s’hi juguen molt.

Al migdia (12.30 h, Movistar Deportes) el Baxi Manresa vol fer un pas més cap al play-off i ha de guanyar a la pista d’un Saragossa que no s’hi juga res i enmig dels rumors de l’interès del València per tornar a fitxar Pedro Martínez. El Baxi Manresa també tindrà un ull posat al partit que el Baskonia, el seu rival directe en la lluita pel play-off, juga sense el lesionat Moneke contra el Girona a Vitòria (17 h, Movistar D5) que encadena onze derrotes a domicili. El Girona estarà salvat abans de jugar si el Granada no guanya a Madrid.

Barça, campió júnior

Els blaugrana van superar ahir el Madrid en la final del campionat d’Espanya disputat a Huelva (79-53) amb Jakucionis (26 punts) com a MVP. El Manresa, la gran revelació, va perdre la final de consolació contra el Zentro de Madrid (89-79).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció