ACB

Katsikaris: “És la victòria més gran”

Fotis Katsikaris va qualificar el triomf del Girona a Gran Canària com “la victòria més gran que hem aconseguit aquesta temporada, la més important”. Es tractava de la segona de l’equip com a visitant amb ell a la banqueta, en sis dies –l’altra va ser a Vitòria diumenge– i a menys de 48 hores de tancar la temporada a Fontajau. “L’equip ha demostrat un gran caràcter per superar les dificultats” posava en valor el tècnic, que no havia disposat d’Ike Iroegbu, el màxim anotador de la plantilla, per una metatarsàlgia traumàtica.

“Ens hem adaptat a la situació, superant en la primera meitat els problemes defensius que teníem. I en la segona hem seguit millorant, hem atacat bé i hem llegit de manera òptima facetes com el rebot” sintetitzava Katsikaris, que sobre la trajectòria de l’equip destacava: “Hem jugat sense dos jugadors importants, però el més important és que hem progressat com a equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)