ACB

Juan Fernández, a un pas del Girona

Bàsquet. ACB. L’argentí (2,10 m, 2002) ha fet un bon curs al Breogán i seria un bon reforç a la pintura

El Bàsquet Girona tindria coll avall el fitxatge del jove pivot argentí del Breogán Juan Fernández (2,10 m, 2002), que ha estat inclòs en el cinc ideal jove de l’ACB i per qui també havia preguntat el Joventut. Seria un reforç d’entitat per al curs vinent amb present i futur. Fernández ha acreditat aquest curs 8,5 punts, 4,1 rebots, 0,9 assistències i 9,1 de valoració en 19 minuts i ha jugat 34 partits. Ha estat fonamental en el conjunt gallec. El pivot, jugador agressiu i amb bona mà, havia jugat abans dues temporades en el Fuenlabrada també amb un bon rendiment, sobretot en el curs 2002/23. Fernández formaria part de les quotes que ha de tenir l’equip, és a dir, jugadors de formació. La seva arribada, però, posaria en dubte la continuïtat d’Eric Vila, un referent gironí del projecte que el club no tindria la intenció de renovar.

Acord amb Sorolla

Seguint a la pintura, el Bàsquet Girona té un acord de renovació amb el pivot tortosí Jaume Sorolla, un home que va contribuir a les dues permanències i en l’etapa de creixement del club a la LEB Or. El cos tècnic també treballa en la renovació del base Quino Colom, tot i que seria a la baixa respecte del contacte que tenia signat fins ara.

Quant a Sergi Martínez, jugador que ha donat un gran rendiment i que ha estat bàsic tant en els esquemes de Salva Camps com de Fotis Katsikaris –la continuïtat del tècnic encara no s’ha oficialitzat–, no se sap quines són les seves intencions perquè podria prioritzar un equip que jugui competició europea si no té l’opció de tornar al Barça, amb qui té contracte, però que podria tallar per una quantitat petita.

Pel que fa als cedits pel Barça, l’opció de tornar de Juani Marcos té més força després que Kasparas Jakucionis marxi a l’NCAA. El Girona ha quedat content amb el rendiment de Marcos i voldria que seguís. Pel que fa a Michael Caicedo, no hi ha intenció d’allargar la relació.

LA DADA

8,5
punts
ha acreditat Fernández aquest curs, amb 4,1 rebots en 19 minuts i 34 partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)