Lliga femenina

Laia Palau rep la Gran Creu del Reial Orde del Mèrit Esportiu

La catalana ha estat qualificada com “la millor jugadora de la història del bàsquet” per Pedro Sánchez

L’ara directora esportiva de l’Spar Girona, Laia Palau, ha estat guardonada pels seus mèrits com a jugadora amb la Gran Creu del Reial Orde del Mèrit Esportiu pel president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, juntament amb la ministra d’Educació, Formació Professional i Esports, Pilar Alegría, i la presidenta de la Federació Espanyola de Bàsquet, Elisa Aguilar.

En els seus 27 anys de carrera, Laia Palau ha guanyat dotze medalles entre Jocs Olímpics, europeus i mundials, destacant els tres ors a europeus i la plata olímpica a Rio 2016. En l’àmbit de clubs, ha aconseguit 7 Lligues Femenines, 5 copes de la Reina i 2 Eurolligues, entre altres trofeus. Pedro Sánchez ha catalogat Laia com “la millor jugadora de la història del bàsquet espanyol” i ha destacat el seu estil de joc. L’exjugadora de l’Uni ha agraït el reconeixement.

En l’acte, també s’ha reconegut la selecció espanyola masculina que va ser subcampiona els Jocs Olímpics l’any 1984 a Los Angeles i que ha rebut la Placa d’Or de la Reial Orde del Mèrit Esportiu. Entre ells, Nacho Solozábal i Josep Maria Margall.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)