ACB

San Emeterio confirma la continuïtat de Katsikaris al Bàsquet Girona

La posada de llarg de Fernando San Emeterio com a nou director esportiu del Girona ha servit per confirmar la il·lusió amb què el tècnic de Santander encara la seva nova etapa després de nou anys al València i el lligam que manté amb la ciutat després de dos anys (2006-2008) “meravellosos, d’aquells que et marquen i et queden al cor” a l’Akasvayu quan era molt jove. Per això, ha admès que de seguida es va sentir seduït per la proposta del president Marc Gasol, amb qui va coincidir i ha explicat que si hi havia alguna proposta que pogués provocar la seva sortida del València Basket després de nou anys, sis com a jugador més tres com a entrenador assistent, “era una cosa així”. “ Vull contribuir al “creixement” d’un club que “cada any ha fet un pas més”, hi ha afegit. “He seguit al Girona sempre, pràcticament des de les converses que Marc Gasol feia en la seva fundació en el llit del costat quan compartíem habitació”, ha revelat.

San Emeterio, en el seu primer gran anunci tècnic, ha confirmat la seva aposta per la continuïtat del tècnic grec Fotis Katiskaris, amb el qual “s’ha generat química amb l’equip, amb el club i amb els seguidors i que ha ajudat molts jugadors a millorar”. També seguiran els seus ajudants Àlex Formento i Miquel Fuentes. L’entrenador hel·lè, amb el qual té “la màxima confiança”, serà presentat demà dijous. Respecte de les particularitats del seu càrrec, el nou director esportiu veu amb molt bons ulls el triumvirat que formarà amb l’scouting Erick Moleiro i el general manager Xus Escosa. Alhora, després d’haver fet diversos papers de l’auca, considera que la figura de director esportiu encaixa perfectament amb la seva personalitat. Quant a la idiosincràsia del club, s’ha mostrat sorprès per la bona dinàmica. “Hi ha agilitat per resoldre les coses. Una cultura similar a la d’una Start-Up. Ahir vaig ser aquí i tothom treballava i s’ajudava.” No ha parlat d’objectius concrets –“acabo d’aterrar”– però ha deixat ben clar que serà “inflexible amb l’esforç i el treball” i que vol “un equip valent”. De la mateixa manera, ha dit que no hi ha res de nou sobre la possibilitat que el Girona jugui competició europea el curs vinent amb una invitació. Quant als jugadors, té clar que voldria que tant Sergi Martínez com Juani Marcos, cedits pel Barça, continuïn vinculats a la disciplina del club gironí, encara que la decisió no depèn del Bàsquet Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)