Lliga femenina

La selecció espanyola anuncia la llista per preparar els Jocs, amb quatre catalanes

Queralt Casas, Mariona Ortíz, Sílvia Domínguez i Andrea Villaró són les catalanes convocades amb Espanya

Queralt Casas (València Basket), Mariona Ortiz (Casademont Saragossa) Sílvia Domínguez i Andrea Villaró (Perfumerías Avenida) són les jugadores catalanes que han estat entre les 15 convocades que formen la llista de la selecció espanyola de cara a preparar als Jocs Olímpics de París 2024. Juntament amb les catalanes, hi haurà grans noms com Alba Torrens, entre d’altres.

Això sí, d’aquestes 15 jugadores, només 12 aniran a la competició olímpica que se celebrarà durant els mesos de juliol i agost. Per decidir les 12 elegides, hi haurà una sèrie d’amistosos que posaran a prova. En concret, seran cinc amistosos davant de les seleccions de la Xina, Canadà, Turquia, Austràlia i Bèlgica.

Així i tot, aquestes 15 podrien no ser les úniques, ja que encara es troba a l’expectativa de decidir si es truca a les nacionalitzades Megan Gustafson o Astou Ndour, a més de les principals absències de les jugadores del València Basket, Raquel Carrera i Cristina Ouviña.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)