ACB

Ricky Rubio descarta anar als Jocs Olímpics de París

Considerà que no seria just, ja que va renunciar a disputar el preolímpic

Ricky Rubio ha descartat anar als Jocs Olímpics de París ja que considera que “no seria just” perquè va renunciar a estar present a la preparació i al Preolímpic que la selecció espanyola disputarà del 2 al 7 de juliol a València. El base del Masnou va demanar a principis de mes no ser inclòs a la llista per al Preolímpic: “Ho tenia molt decidit durant la temporada. M’hauria agradat anar-hi, però no em donava temps a estar al cent per cent” ha afirmat el maresmenc durant un acte celebrat amb la seva fundació, The Ricky Rubio Foundation.

Sobre els elegits per representar Espanya durant els Jocs Olímpics de París, ha dit que “s’ho guanyarà qui s’ho hagi de guanyar”, però que per a ell “aquesta és una època de reflexió” en què ha de decidir “si seguir o no” jugant a bàsquet.

Ricky Rubio va fitxar pel Barça al febrer, amb un contracte fins a final de temporada, encara que a la tornada al club blaugrana no ha tingut les millors sensacions a la pista i, un cop finalitzada la campanya, va demanar no anar a la selecció i va deixar obert el seu futur. “Estic bé. És veritat que hi ha hagut complicacions i sabia que no seria fàcil. M’he volgut allunyar de les sensacions que he tingut durant la temporada per poder tenir la ment lliure i per saber exactament on anar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)