Lliga femenina

L’Spar Girona fitxa l’alera búlgara Borislava Hristova

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Borislava Hristova perquè la jugadora formi part de l’equip la pròxima temporada. L’alera búlgara de 27 anys (1,82 m, 1996) que també port jugar de quatre arriba a Girona per afrontar el seu primer repte a la LF Endesa.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació: “Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge de Borislava Hristova. És una jugadora búlgara que ha militat en els últims anys en el Sepsi de Romania. És un aler anotador, bons percentatges en les últimes temporades, molt activa en la part ofensiva, amb certa capacitat física i sincerament fa temps que és una jugadora que volem fitxar. Molt contentes que sigui una de les principals armes ofensives per a la temporada 24-25”.

“Estic molt emocionada d’unir-me a aquest equip i comunitat. He escoltat només coses bones sobre el lloc i estic desitjant arribar i començar la temporada. Així que ens veiem aviat”, ha destacat Hristova.

Després de presentar a Touré i Lundquist, Hristova és la tercera nova jugadora per a la pròxima temporada.

Molt bons números

En el seu pas per l’Universitat va jugar amb Washington State Cougars durant 5 temporades, aconseguint una mitjana de 17,9 punts, 4,4 rebots.

Del 2020 al 2022 va formar part de la plantilla del Gorzow, mentre que les últimes dues temporades ha defensat els colors de l’ACS Sepsi-SIC. Aquesta última campanya ha jugat l’EuroLeague Women, màxima competició continental, i ha fet una extraordinària mitjana de 16,8 punts, 4,3 rebots i 11,7 de valoració per partit en 34 minuts.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)