ACB

L’ICG Força Lleida demana al Barça la cessió de Nnaji

Bàsquet. ACB. El nigerià (2m12, 2004) no pot jugar fins a l’octubre recuperant-se d’una intervenció a la columna lumbar; és cotonou

James Nnaji (2m12, 2004) és cotonou –no ocupa plaça d’extracomunitari– però va ser intervingut a principis d’aquest mes d’un problema a la columna lumbar i el temps estimat de recuperació és de quatre mesos. Aparca l’NBA però també aparca el Barça perquè necessita posar-se en forma i tenir minuts. És per això que l’ICG Força Lleida, que encara s’ha d’asseure amb el Barça –amb qui té signada una vinculació fins al 2026–, ja sap que demanarà ser el lloc on Nnaji pugui créixer. De fet, a Barris Nord ja hi han jugat cedits pivots com ara Ibou Badji i Atoumane Diagné del planter blaugrana els últims anys. Encuentra els treu tot el suc i els fa créixer.

D’altra banda, Joan Peñarroya, que va utilitzar Matt Costello en el Baskonia de quatre obert, podria tenir ara l’estrella de l’Unicaja Dylan Osetkowski, qui podria sortir de Màlaga si els blaugrana paguen 800.000 euros de traspàs. L’estiu passat ja van pagar 1,2 milions d’euros a l’Unicaja per Brizuela. Segons va avançar Òscar Herreros, el Barça estaria negociant amb el californià (2m06 i 1996), que té passaport alemany. El Barça, però, està mirant altres opcions però Osetkowski ha fet 11,8 punts de mitjana amb un 39% en triples, dada clau, 63/162.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)