Lliga femenina

L’Spar Girona fitxa l’alera pivot australiana Chloe Bibby

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Chloe Bibby perquè la jugadora australiana defensi la samarreta del club la pròxima temporada. L’alera pivot australiana (1,84 m, 1998) va jugar a dues universitats diferents. De la temporada 17-18 a la 19-20 va jugar amb Mississippi State, mentre que les últimes dues campanyes va defensar els colors de Maryland. Aquesta temporada ha jugat amb el Gorzow i s’ha convertit en MVP de la lliga polonesa, fent una mitjana de 20,8 punts, 4,8 rebots, 3,4 assistències i 23,2 de valoració per partit. A l’EuroCup Women també ha destacat aportant 22 punts, 7,7 rebots, 3,1 assistències i 21,5 de valoració per partit.

Laia Palau, directora esportiva de l’Uni, ha valorat el fitxatge “Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge de Chloe Bibby. És una jugadora australiana que arriba del Gorzow polonès. Ha estat escollida MVP de la seva lliga. És un quatre tirador. Gran especialista de tres. Com a bona jugadora australiana és molt completa. Força dura en els contactes. Capacitats per dominar tots els aspectes del joc. Ara mateix està jugant amb la selecció, preparant els jocs olímpics. Ens permetrà donar més riquesa en el nostre joc ofensiu”. L’Spar Girona 24/25 agafa forma amb la incorporació de Chloe Bibby, que és la quarta nova jugadora per a la pròxima temporada després dels fitxatges de la base sueca Klara Lundquist, la també base francesa Migna Touré i l’alera búlgara Borislava Hristova. El club ha donat vuit baixes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)