ACB

Més soroll a Fontajau

Jaume Sorolla continuarà una altra temporada al Girona i és el jugador que fa més temps que és a l’equip, perquè hi va arribar fa tot just tres anys i a la LEB Or, com Èric Vila

El Girona renova el contracte de Jaume Sorolla (2,11 m, 1997), que va arribar fa tres anys del Barça B un cop acabada l’etapa als EUA (2016-20) en el segon curs de l’equip a la LEB Or (2021/22) i que complirà el seu quart exercici al club gironí, del qual podria ser el jugador de més antiguitat al vestidor si Èric Vila no continua.

Fernando San Emeterio en va destacar: “Serà important per a nosaltres com aquests darrers anys. Ens aportarà solidesa i duresa en el joc interior. És un molt bon jugador en defensa de bloqueig directe i al pal baix.” El pivot va comentar: “Valoro molt positivament continuar al Bàsquet Girona i completar-hi la meva quarta temporada. Espero fer un salt qualitatiu ofensivament el curs vinent i assolir cotes esportives més altes com a equip.”

L’heroi de la primera permanència a l’ACB amb la seva actuació a Saragossa en la penúltima jornada ha jugat 29 partits aquest últim curs, en què va acreditar 2,6 punts, 2 rebots i 2,7 de valoració en 8:49. El seu millor partit a la lliga, en la primera jornada de la temporada passada a València: 12 punts i 16 de valoració. La seva continuïtat s’afegeix a les del tècnic Fotis Katsikaris i Maxi Fjellerup, que va arribar al club el gener del 2022, a l’adquisició en propietat de Sergi Martínez i als fitxatges de Juan Fernández i d’Aljami Durham. L’escorta nord-americà podria compartir la rotació en la direcció de l’equip amb Juani Marcos i Guillem Ferrando (1,86 m, 2002). El base de Benifairó es va desvincular ahir del València, on l’any passat va coincidir amb San Emeterio fins que al gener va anar cedit a l’Estudiantes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)