ACB

Èric Vila, de Girona a Lugo

Èric Vila (2,09 m, 1998) i el Girona posen fi a una relació de tres temporades durant les qual l’aler pivot de Bescanó, que té un acord amb el Breogán segons va avançar Chema de Lucas a X, havia disputat 111 partits (65 a l’ACB). El darrer exercici, quan va establir el seu rècord anotador a la lliga (17) en la derrota al Palau Blaugrana per 117-78, va acreditar 5 punts 2,6 rebots i 4,1 de valoració en 13:40 de mitjana. Vila va perdre protagonisme amb Fotis Katsikaris i, a Lugo, jugarà la seva tercera temporada a la categoria en la què va debutar amb el Barça el 2014 quan tenia 16 anys i 7 mesos abans de marxar als Estats Units.

Vila és la tercera baixa confirmada pel club gironí després de les de Gyorgy Goloman i de Quino Colom. Guillem Ferrando, Aljami Durham, Juan Fernández i Sergi Martínez, que havia jugat com a cedit el darrer curs, son els fitxatges que ha fet Fernando San Emeterio, que ha renovat Fotis Katsikaris, Maxi Fjellerup i Jaume Sorolla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)