Lliga femenina 2

El Tordera i l’Spar Girona es desvinculen

Bàsquet. Lliga Femenina 2. L’equip torderenc unirà esforços amb el Club Bàsquet Blanes, que té un sènior femení a segona catalana

El CEEB Tordera deixarà de ser l’equip vinculat de l’Spar Girona la temporada que ve. Després de dos anys de relació, les dues entitats han decidit separar els seus camins. D’altra banda, l’equip de Lliga Femenina 2 (LF2) ha arribat a un acord amb el Club Bàsquet Blanes per al curs vinent, de manera que l’entitat torderenca passarà a estar inscrita oficialment en aquesta competició amb el nom de CEEB Tordera-CB Blanes, un fet que també haurà de constar en l’equipament. “Hem vist que continuar no ens aportava res ni als uns ni tampoc als altres, i finalment l’acord perdia el sentit”, explica el director esportiu del CEEB Tordera, Miquel Àngel Grau.

El pacte amb l’Uni permetia a les torderenques disposar d’algunes jugadores del planter i disputar alguns partits a Fontajau, tot i que aquesta primera premissa en la pràctica no es va materialitzar més enllà de la pretemporada. D’altra banda, el Tordera cedia a l’Uni jugadores del seu primer equip si el club ho necessitava, com va ser el cas de Mar Ibern i Berta Ribas. Un fet que tampoc es podia repetir el pròxim curs, ja que cap de les dues jugadores continuarà a Tordera la temporada que ve.

Nou horitzó

“L’acord amb el Blanes ens permetrà poder comptar amb jugadores del sènior, i això ens anirà molt bé per si torna a passar com l’any passat, que vam estar quatre jornades amb set jugadores”, exposa Grau. El directiu afegeix que el pacte obre les portes a la possibilitat de jugar algun partit a la ciutat esportiva blanenca. Tot plegat en un context en què l’equip continua buscant recursos econòmics per a la temporada que ve.

El club va donar l’aval per poder materialitzar la inscripció, però continua pendent de la publicació dels grups de competició per poder fer un càlcul real dels costos que tindrà. “El gran problema de la LF2 són els desplaçaments. Ens trobem que hem de continuar buscant ingressos tot i no saber del cert les despeses, perquè en funció del grup que ens toqui, els costos seran uns o altres”, explica Grau, que afegeix que aquesta situació la viuen molts equips de la competició. “L’any passat un equip ens va proposar modificar dates perquè havien de venir a Catalunya i volien jugar els seus dos compromisos contra equips catalans durant el mateix cap de setmana per poder estalviar diners”, conclou.

CEEB TORDERA

El club va tancar la 1a temporada a LF2 amb un balanç de 10V-16D
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)