ACB

Nostàlgia al Nou Congost

Bàsquet. El Manresa s’estrenarà contra Pedro Martínez, que tornarà a ‘casa’; el Lleida s’estrena en l’elit a Saragossa, el projecte de Peñarroya arrenca contra el Granada i Feliz torna a Badalona l’1 de desembre

El calendari ACB es va presentar ahir ja, com als últims anys, amb dates i horaris ja definits de tots els enfrontaments de tot el curs, una cosa espectacular. Serà, sens dubte, la temporada dels derbis catalans amb sis clubs –una tercera part dels participants– lligats a la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) amb el Barça, la Penya, el Baxi Manresa, el Bàsquet Girona, l’Hiopos Lleida i el MoraBanc Andorra fent bandera del nivell del bàsquet del nostre país. L’estrena amb més al·licient serà la del retorn de Pedro Martínez, i també Brancou Badio, al Nou Congost perquè el destí ha volgut que el València sigui el primer rival manresà (28 de setembre, 20.45h). El projecte de Joan Peñarroya començarà a caminar en la supercopa ACB però l’estrena serà al Palau Blaugrana contra el Granada. Els blaugrana podran fer una pretemporada amb la majoria dels jugadors i anant a una gira a la Xina. La mateixa gira on anirà el Bàsquet Girona, que debutarà a Màlaga i intentarà, igual que el curs passat, debutar amb sorpresa a domicili com va fer a València. La Penya de Dani Miret s’estrenarà a Badalona contra l’UCAM Múrcia de Vladimir Brodziansky, que tornarà al Palau Olímpic en un partit amb retrobaments. També hi ha els exPenya Sito Alonso, Todorovic i Birgander. El retorn de Feliz amb el Madrid, l’1 de desembre. I finalment l’estrena de l’Hiopos Lleida serà a Saragossa, on hi haurà desplaçaments dels aficionats perquè només seran a 152 quilòmetres de la capital del Segrià.

MADRID-BARÇA

El fan coincidir un altre cop amb les festes de Nadal (29 de desembre)

Fitxatge de nivell a l’Hiopos Lleida: Corey Waden

L’escorta nord-americà (1,88 m, 1992) és el setè fitxatge de l’Hiopos Lleida per a la primera temporada del club a l’ACB. Waden arriba al Segrià procedent del Galatasaray –hi va acreditar 7,3 punts, 2 rebots, 3,2 assistències i 8.1 de valoració–i, abans, havia jugat al Partizan, a l’Estrella Roja o al Bayern Munic. El nord-americà amb passaport serbi s’afegeix a Villar, Caicedo i Paulí (Barça), Madsen (Andorra), Oriola (Manresa) i Bropleh (Shizuoka) a la llista de cares noves al Barris Nord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)