ACB

Katsikaris ja té el seu ‘staff’

Bàsquet. ACB. El cos tècnic del Girona per al tercer curs en la lliga i liderat pel tècnic grec arribat al gener, definit de dalt a baix

Darryl Middleton –l’arribada del qual es va anunciar fa tres setmanes–, Alex Lattinjak, Guillem Ferrer i Marina Agustí són les novetats que presenta el cos tècnic del Bàsquet Girona per al tercer curs del club de Marc Gasol a l’ACB. Fotis Katsikaris, que al gener assumia el lideratge de la banqueta local de Fontajau un cop destituït Salva Camps –Lluís Riera, amb qui havia arribat fa un any, també va marxar– i que un cop acabada la temporada va renovar el seu compromís, manté Àlex Formento i Miki Fuentes d’assistents, un rol que també durà a terme l’expivot de Queens, que va jugar 10 anys en sis etapes a Girona en els anteriors clubs del Girona i que al llarg de la seva dilatada trajectòria va tenir Katsikaris d’entrenador en el Dinamo de Sant Petersburg el curs 2005/06.

Lattinjak i Ferrer ja formaven part de l’estructura del club, i si el primer ja va treballar en el primer equip en el tram final del darrer curs, com a psicòleg, el segon substitueix Arnau Sacot, vinculat al club des de la seva fundació en la preparació física. Pel que fa a Agustí, s’incorpora per donar suport al fisioterapeuta Sergi Juanola, que es manté en un cos tècnic en el qual també hi havia Dídac Masvidal com a doctor i Albert Juncà com a team manager. Clàudia Batlle és la player operations manager, mentre que Jesús Escosa (general manager), Fernando San Emeterio (direcció esportiva) i Erick Moleiro (scouting) lideren l’estructura executiva als despatxos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)