ACB

A la Xina sense Maxi

Fjellerup, amb una fractura en un dit de la mà que es va fer contra el Manresa, no participarà en la gira del Girona a Hangzhou

Maxi Fjellerup (1,98 m, 1997) es va trencar el dit cor de la mà dreta en l’amistós contra el Manresa, a Sant Julià de Vilatorta, abans-d’ahir i no va agafar el vol de Barcelona a Pequín per fer escala fins a Hangzhou, on l’equip de Fotis Katsikaris disputa dos partits corresponents al Qianjiang Century City International Basketball Summit. Seran demà al migdia –hora catalana– contra el Zhejiang Lions (13.30 h) i dilluns contra el Barça (13 h). Els blaugrana feien escala a Doha i demà passat s’enfrontaran al campió de la lliga xinesa, el Beijing Ducks. Jan Vesely, que sí que és a la Xina, no juga perquè es recupera d’una apendicitis.

El Girona tornarà dimecres i a més dels partits té actes promocionals que vol que li serveixin per “aprofitar aquesta oportunitat única per continuar impulsant el projecte esportiu i empresarial”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)