ACB

Tot a punt per aixecar el teló

ACB. El Bàsquet Girona s’estrena a Fontajau aquest diumenge (19.30 hores) en un partit amistós contra el Ratiopharm Ulm alemany

El pavelló de Fontajau es tornarà a omplir aquest diumenge per veure l’estrena del Bàsquet Girona (19.30 hores). Serà un amistós en què els aficionats podran posar cara a l’equip que forma la plantilla 2024/25. Aquest partit, que s’emmarca en els actes del 10è aniversari del club, enfrontarà els gironins contra el Ratiopharm Ulm alemany.

Els aficionats hauran d’esperar per veure el debut del pivot James Nnaji, que es continua recuperant dels problemes d’espatlla, mentre que la resta de la plantilla a priori està disponible.

El de diumenge serà el quart duel de preparació per als jugadors de Fotis Katsikaris, que van aterrar de la gira asiàtica a principis de setmana i s’estan recuperant del jet-lag, tot i que arriben amb l’energia d’haver guanyat els dos compromisos disputats a la Xina. L’amistós contra l’Ulm és el pas previ al debut a la Lliga Catalana, que serà dimecres contra l’Andorra (12.30 h).

LES FRASES

Estic supercontent amb la feina feta a la Xina. Hi ha hagut molt bon ambient entre els jugadors i hem estat molt concentrats
En línies generals estic satisfet per com estem en aquests moments de la pretemporada
Fotis Katsikaris
Entrenador del Bàsquet Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)