ACB

Fotis Katsikaris: “Ens falta molt recorregut”

Bàsquet. ACB. El tècnic del Bàsquet Girona valora la victòria de l’equip a la pròrroga en l’amistós davant el Ratiopharm Ulm (94-85)

El Bàsquet Girona guanyava aquest diumenge el seu amistós contra el Ratiopharm Ulm (94-85), el primer partit del curs a Fontajau, en un duel que s’ha complicat en els darrers minuts i que ha acabat a la pròrroga.

El tècnic grec del Bàsquet Girona, Fotis Katsikaris, valorava així el triomf gironí: “Hi havia un interrogant després del viatge a la Xina per saber com estaríem físicament. Hem treballat bé, i a la tornada teníem dos dies de descans i dos entrenaments, i volia veure com estaríem físicament. I s’ha notat molt Des d’un inici s’ha vist que no hi havia xispa ni explosivitat”.

L’hel·lè afegia que el duel ha servit per seguir creixent. “Ha sigut un amistós per provar coses. M’ha encantat que acabés així (amb victòria). En els partits passa, que et pots equivocar, guanyàvem de 8 i ens han anotat 13 punts. Això serveix d’aprenentatge”, deia alhora que afegia que “també volia provar diferents emparellaments i quintets i volia respectar les càrregues”.

Tot i el balanç positiu de l’equip, que porta una derrota i tres victòries en el que portem de pretemporada, Katsikaris subratllava que encara queda feina per fer: “Tenim molt recorregut. Quan ens deixem anar, quan comenci la lliga, l’equip es deixarà anar més i crec que jugarem més amb espais perquè tenim jugadors per executar-ho. Però ens falta molt de recorregut”.

El Bàsquet Girona arranca aquest dimecres (12.30 h) la Lliga Catalana, el primer títol en joc de la temporada, en un duel contra el Morabanc Andorra. Sobre la cita, que es disputarà a Tarragona, Katsikaris insistia que vol veure una millor versió del grup. “Espero que estiguem millor i recuperem l’explosivitat. Espero que en aquests dos dies ens puguem preparar bé per al partit de dimecres”, concloïa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)