Lliga femenina

Cada vegada més lluny

L’Spar Girona i el València, campió dels 3 títols FEB i aspirant a l’Eurolliga, juguen avui a Tarragona (12.30 h)

L’Spar Girona completa la tercera setmana de pretemporada amb el tercer amistós, després dels del cap de setmana passat a Calonge (59-67 contra el Latas) i per la Diada a Platja d’Aro (78-51 contra el Castelló). L’Uni juga el trofeu Ciutat de Tarragona al Palau d’Esports de Catalunya contra el València (12.30 h), que va guanyar els tres títols FEB el curs passat i que també té 1-1 de balanç en la preparació; en el seu cas a Sardenya fa una setmana: triomf per 65-61 amb el Brixia i derrota 74-61 amb l’Schio.

Les taronges també tenen el seu primer títol oficial en joc el cap de setmana que ve, a Alcantarilla amb la semifinal de la supercopa contra l’amfitrió, el Jairis –l’altra és l’Avenida-Casademont–. El conjunt gironí buscarà des de divendres a Vic recuperar el títol nacional que se li resisteix des del 2020. Té la semifinal contra el Joventut –Cadí i Barça CBS o Lima Horta també busquen un lloc en la final de la Lliga Catalana–. Els dos darrers títols del club gironí, la copa el 2021 a València i la supercopa el 2022 a Vitòria, van ser superant en les finals el seu rival d’avui, que des que estrena el seu palmarès el 2021, té l’Eurocopa i la supercopa al vell continent i dues lligues, una copa i dues supercopes a l’Estat.

Cristina Ouviña, com Sandra Ygueravide a l’Spar, és la novetat del València, que encara no té ni Stephanie Mavunga ni Alba Torrens i que no espera un altre fitxatge per aspirar a l’Eurolliga, Kayla Alexander –a la WNBA com Maya Caldwell i Natasha Mack–, fins al novembre. Sí que hi ha Queralt Casas, Alina Iagupova o les pivots fitxades aquest estiu Kristine Vitola (1,96 m), Mojca Jelenc (2 m) i Bernadett Hatar (2,08 m).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)