ACB

El miracle del Manresa segueix

Bàsquet. ACB. El Baxi sotmet el València (77-73) en el retorn de Pedro Martínez; Hunt (24 punts) i Alston (20), els ídols manresans

És un fenomen paranormal. El que passa al Nou Congost en els darrers temps és digne d’estudi. Ara ja no hi ha la llegenda Pedro Martínez, qui ahir, en el seu retorn a Manresa, va viure in situ el que és sorprenent. Un Baxi amb 9 cares noves respecte al curs passat va sotmetre un València (77-73) que té un equipàs pensant en lluitar per l’ACB, la Copa i l’Eurocopa. Ara, amb Ocampo a la banqueta, deixeble de Pedro, els manresans van fer una primera part que ni en el millor dels somnis haurien imaginat: 20 punts de renda amb un joc col·lectiu impecable en defensa (45-25) amb Hunt (12 punts) i Alston (9), el fill del mític campió ACB amb el TDK Manresa, claus. Al descans, 49-34. Al segon temps s’esperava la reacció del València, i va arribar. Liderat per Ojeleye (19 punts) i Montero (14), va anar retallant fins a empatar a 4 minuts del final (63-63). Es va entrar en un final agònic on semblava que la qualitat i l’experiència del València serien decisives, però el Baxi, empès per un Nou Congost que fa enveja a la resta de l’ACB, va saber mantenir la pressió i sentenciar amb una cistella de Hunt (24 punts) a 12,6 del final i 77-75 després d’un triple d’Alston (20 punts). Es va fer homenatge a Salva Maldonado, a qui van retirar la samarreta amb el 218 dels partits dirigits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)