2a FEB

El fortí del Pavelló Vell

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet s’estrena demà com a local en la categoria (17 h), ja amb Niko Gosnell i contra un dels candidats a pujar

“Els partits a casa són un plus per a tots els equips, i per a nosaltres aquest any encara més, amb el repte majúscul que tenim d’intentar mantenir la categoria”, va dir Carles Rofes en la prèvia del Sol Gironès Bisbal Bàsquet - Palmer Mallorca, demà (17 h) en l’estrena del club en la categoria com a local després de debutar a Tarragona amb el triomf per 82-87 en la pròrroga. “Per a nosaltres és un luxe jugar a casa. Sempre ens acompanyen i no només en cos, sinó també en ànima”, va afegir-hi el tècnic, que ja té el nord-americà Niko Gosnell, absent dissabte.

“Poder convertir el Pavelló Vell, com vam fer l’any passat, en un fortí serà bàsic per poder aconseguir aquestes victòries”, va afirmar el tècnic en referència al que ha de ser una de les claus per salvar-se.

El Mallorca, amb Marco Justo a la banqueta –va dirigir el Palència en l’ACB la temporada passada i havia treballat d’assistent de Fotis Katsikaris i Txus Vidorreta en el Tenerife–, té bases d’1,90 m com ara Adrian Chapela, en l’Oviedo el curs passat i abans també en la segona categoria estatal en el Lleida (2018-21), el Melilla i l’Alacant; o el fill de Sergio Scariolo i Blanca Ares, Alessandro al perímetre. Youssouf Traoré, cedit pel Casademont i que ve de ser l’MVP de l’Afrobasket júnior, i Fallou Niang, format en el Manresa i que va debutar en l’ACB amb l’Obradoiro, aporten la capacitat física al joc interior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)