2a FEB

El Sol Gironès, a donar el 300% a Mataró

El Bisbal vol girar full de la derrota contra el Palmer, en el debut a casa, demà (19 h) en una de les pistes més difícils

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet afronta demà el tercer partit a la 2a FEB, el segon a fora i contra un rival que també té 1-1. L’equip bisbalenc visita el Mataró (19 h) després de perdre en l’estrena a casa per 61-91 amb el Mallorca. “No vam estar gens bé i ens deixa tristos per fer-ho davant la nostra gent”, assegura Carles Rofes, que exposa: “L’equip ha girat full per ser el millor equip possible cada setmana i cada entrenament.”

“Mira de dominar al màxim el ritme del partit”, diu el tècnic sobre el rival, amb qui van perdre per 82-79 a la lliga catalana i del qual destaca el perímetre i el nigerià Boban Jacdonmi (2,05 m, 1996). “Sempre que jugues a allà necessites un 300% per l’ambient que es crea i per l’equip que tens al davant i confiem que ho podem fer”, destaca l’entrenador sobre l’equip del qual va arribar Joelvin Cabrera, que va perdre per 89-54 a Llíria i que en la primera jornada s’havia desfet del Palma (76-69).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)