ACB

Aquest cop, creu

El Barça encaixa la primera derrota en la lliga, al Palau contra el Baskonia i anant al darrere des del 0-9 a l’inici del segon quart

El Barça va perdre el primer partit en l’ACB al Palau contra el Baskonia per 89-93 després de tenir la pròrroga a l’abast amb Punter, que havia viscut la seva primera gran setmana en l’Eurolliga com a blaugrana amb 26 punts i 30 de valoració a Belgrad i 21 i 20 a casa contra el Mònaco en l’Eurolliga. El 0, que va fer 7 dels seus 12 punts a l’últim quart, va assumir l’última pilota amb l’opció de buscar el triple guanyador o la cistella de l’empat, però se’n va anar directe al cèrcol per la dreta i quan semblava que el partit se n’anava al desempat va fallar a 4,1 segons, i Luwawu no fallava els tirs lliures (2/6 visitant en les tres anteriors sèries).

Metu (9 punts i 11 de valoració) i Núñez sortint de la banqueta rescataven els locals al primer quart amb un 11-3 (22-20), però els visitants ja havien picat primer a l’inici amb la mobilitat dels seus pivots (11-17, 9 punts d’Ndiaye) i, en el segon, lligarien un 0-9 amb Núñez anotant la primera cistella a menys de 3 minuts de la mitja part (30-34). El Barça es veuria 10 per sota (38-48 i 68-78) i malgrat l’ímpetu de Parker (19 punts) i Anderson (12), els exteriors de l’equip basc evitarien la remuntada local.

Lesió de ‘Lapro’

El base va deixar el partit a 3:32 per un mal gest al genoll dret en caure i el club va dir que era un esquinç del lligament i que avui se li faran més proves.