Espanyol

Els abonaments, en suspens

Espanyol. L’entitat barcelonina encara no ha definit quina serà la seva política amb els abonats ni si retornarà o reduirà els imports que s’hagin de fer per a la temporada 2020/21

L’Espanyol ha enviat un comunicat als seus abonats en què els agraeix el suport rebut en aquesta temporada tan complicada, en particular per la pandèmia. El club explica en el seu comunicat que és sensible a les dificultats dels seus socis i abonats davant la crisi. Un entorn variable i excepcional que afecta de ple l’entitat barcelonina. I és que el club està en una situació d’encotillament total per la situació esportiva. Ara mateix no sap si continuarà a primera o a segona, ni si la lliga es jugarà o no es reprendrà. El futur pròxim és una incògnita que els directius han de gestionar. “Cal ser prudents”, diu el comunicat, i aquesta és la màxima amb la qual es mou el club. No poden fer cap pas sense saber quin serà el pròxim horitzó esportiu.

Moltes vies té obertes el club, des d’implementar una rebaixa per a la temporada vinent, amb un descompte corresponent als partits sense públic del final d’aquesta lliga, o bé retornar els imports un cop es tanqui el curs d’una manera definitiva. “L’objectiu és proposar solucions equilibrades i coherents pel que fa als abonaments [del curs 19-20]”, tanca el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)